Όλα για την μόδα στην Ελλάδα – Νέο καυτό blog

15

Με την δημιουργία του blog “vraxioli moda” θέλουμε να σας ανταποδώσουμε όλη αυτή την αγάπη που μας δείξατε στα πρώτα βήματα του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, με τις αγορές σας.
Μέσα από το blog vraxioli moda θα μιλήσουμε κυρίως για τάσεις μόδας στην Ελλάδα, εύκολη μόδα, συμβουλές και τρόπους για να είστε πάντα ‘in fashion’ και πολύ DIY.

απλο δεσιμο για φουλαρι

Δύο λόγια για την λειτουργιά του blog

Πάνω αριστερά στην σελίδα  θα βρείτε το μενού άρθρα, εκεί φιλοξενούνται όλα τα άρθρα που έχουν δημοσιευθεί από την ομάδα του vraxioli moda με χρονολογική σειρά.

Αμέσως επόμενο στο μενού είναι η «στήλη ντύσου με μια ματιά», είναι ένα άλμπουμ με 24 στυλιστικές φωτογραφίες που ανανεώνονται καθημερινά για να σας δίνουν τροφή ιδεών για το πώς να ντυθείτε  αλλά και ιδέες για το τι να αγοράσετε. Όλες τις φωτογραφίες μας μπορείτε να τις βρείτε στο pinterest  μας εδώ.

οδηγος του blog vraxioli

Επόμενο μενού είναι το προσωπικό κατάστημα μας όπου φιλοξενεί χειροποίητα κοσμήματα άριστης ποιότητας όπου θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις μοναδικές εμφανίσεις σας.

Στην στήλη δεξιά θα βρείτε τα κλασικά πλέον κουμπιά όπου θα σας βοηθήσουν να μας βρείτε στα social media και να μας παρακολουθείτε από εκεί. Λίγο πολύ όλοι έχουμε ένα λογαριασμό σε social media έως πολλούς . ‘socialholic είμαι ένας από αυτούς 😉 ’

Κάτω από τα social κουμπάκια έχουμε την φόρμα εγγραφής για ενημέρωση μέσω email και απευθύνετε  σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθούν και να μην χάνουν ποτέ τις ενημερώσεις μας.

Μισούμε τα spam email όσοΔιάβασε με μουσική τα μισείτε και εσείς οπότε μην φοβάστε να εγγραφείτε με ένα click μπορείτε να απεγγραφείτε ό,τι ώρα το επιθυμείτε και δεν μοιραζόμαστε τα email σας με κανέναν.

Ακολουθεί το κομμάτι με την μουσική, κάθε φορά που διαβάζετε ένα άρθρο μπορείτε να βάλετε να παίζει μουσική κατευθείαν από την σελίδα με ένα click. Το κομμάτι το αλλάζουμε καθημερινά ανάλογα το mood μας.

No comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *