8 εύκολα χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών για το 2018

91
νυχια αγιος βασλης

8 εύκολα χριστουγεννιάτικα νύχια 2018 που θα μπορέσετε εύκολα να τα κάνετε σπίτι σας.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και όλοι θέλουμε να βάλουμε μια ξεχωριστή γιορτινή νότα τα στο look μας. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά πώς να φτιάξετε 8 εύκολα σχέδια για τα χριστουγεννιάτικα νύχια σας που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε αυτές τις γιορτές.

θα ξεκινήσουμε από τα πιο εύκολα προς τα δυσκολότερα σχέδια νυχιών.

1) Ένα από τα πιο εύκολα σχέδια νυχιών είναι ένα απλό γιορτινό κόκκινο με ασύμμετρες λευκές γραμμές. Μερικά tips για να πετύχει κονσεπτ είναι να έχει στεγνώσει καλά η λευκή βάση πριν βάλετε τις ταινίες και πριν ξεκολλήσετε τις ταινίες  αφήστε να μισοστεγνώσει το κόκκινο χρώμα.

χριστουγεννιατικα σχεδια νυχιων 2018

 

2) Χριστουγεννιάτικο δέντρο.  Απλό και εύκολο μόνο προσέξτε την γωνία που θα κόψετε την ταινία για να βγουν συμμετρικά τα κλαδιά . Για να πετύχει το κονσεπτ πρέπει να έχει στεγνώσει καλά η βάση πριν βάλετε τις ταινίες και πριν ξεκολλήσετε τις ταινίες  αφήστε να μισοστεγνώσει το ασημένιο χρώμα. Μπορείτε να βάλετε και άλλα χρώματα στο δέντρο όπως το πράσινο.

χριστουγεννιατικα νυχια 2018

 

3) Νύχια γιορτινά με γκι. Κάντε ένα απλό γαλλικό και κολλήστε ένα απλό στρασάκι σε μια άκρη  και δεξιά και αριστερά κάντε ένα πράσινο “V” αν θέλετε να προχωρήσετε το σχέδιο λίγο παρακάτω βάλατε και μια πράσινη γραμμουλα ανάμεσα από το ”V”.

νυχια χριστουγεννιατικα 2018

 

4)Ένα ωραίο χειμερινό σχέδιο νυχιών που με τις χρυσές λεπτομέρειες θα δώσει ένα ωραίο γιορτινό χαρακτήρα στα νύχια σας. Για τις ευθείες γραμμές χρησιμοποιήσετε  ταινίες νυχιών και ακολουθήστε την ίδια τεχνική με το πρώτο σχέδιο. Για τον αστέρια κάντε ένα απλό ελεύθερο σχέδιο με το χέρι.

χειμερινα σχεδια νυχιων

 

5) Άγιος Βασίλης στα νύχια. Ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο σχέδιο για τα νύχια είναι ο Άγιος Βασίλης και αρκετά εύκολο γιατί δεν θέλει καν να έχεις σταθερό χέρι, αντίθετα το μυστικό είναι να μην έχεις σταθερό χέρι. Προσοχή να στεγνώνει καλά το βερνίκι πριν βάλουμε το επόμενο βερνίκι.

 

νυχια αγιος βασλης

 

6) Αρκετά εύκολο και λίγο πιο ελεύθερο σχέδιο. Κάντε μια μικρή νιφάδα και συμπληρώστε με μικρές άσπρες πινελιές.

σχεδια νυχιων 2018

 

7) Καρό νύχια, λίγο πιο δύσκολο σχέδιο νυχιών για σταθερά χέρια και με αρκετή υπομονή. Περάστε ενα φωτεινό κόκκινο για βάση και αφήστε να στεγνώσει καλά. Μετά κάντε με ένα μαύρο βερνίκι πλατιές λωρίδες σε καρό σχηματισμούς, προσοχή να πιέσετε το πινέλο το ίδιο από την αρχή μέχρι το τέλος για να έχουν το ίδιο πάχος οι γραμμές. Με ένα πιο βαθύ κόκκινο περάστε το κέντρο από τις μαύρες γραμμές εκτός από εκεί που τέμνονται οι μαύρες γραμμές. Αφήστε να στεγνώσει και περαστέ τις χρυσές γραμμές. Τέλος το διάφανο βερνίκι για να αποκτήσει την λάμψη που του αξίζει.

νυχια καρο χριστουγεννιατικα

 

8) Και ένα πιο δύσκολο σχέδιο που πρέπει να έχετε αρκετά σταθερό χέρι και αρκετό ταλέντο στην ζωγραφική, το μυστικό είναι στο τελευταίο γυαλιστικό βερνίκι.

χριστουγεννιατικα σχεδια για τα νυχια 2018

No comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *