Τα χρώματα που επιλέγουμε και τί “λένε” για εμάς!

χρώματα που επιλέγουμε

Τα χρώματα που επιλέγουμε για τα ρούχα μας, το δωμάτιό μας κ.ο.κ. “μαρτυρούν” την διάθεσή μας, το γούστο μας και αναμφισβήτητα την προσωπικότητά μας. Μάθετε τί αποκαλύπτουν τα αγαπημένα μας χρώματα για το ποιοί πραγματικά είμαστε!

Μαύρο: ένα εντυπωσιακό χρώμα που όσοι το φοράνε θέλουν να δώσουν μια εμφάνιση μυστηρίου, αλλά επίσης μπορεί να είναι μια ένδειξη καταστολής των επιθυμιών και τον στόχων, γεγονός που υποδηλώνει κρυφά πάθη και εσωτερικές επιθυμίες.

Κόκκινο: το χρώμα της δύναμης, της υγείας και της ζωντάνιας!! Συνήθως επιλέγεται από άτομα δυναμικά, αισιόδοξα και παρορμητικά ή από άτομα που θα ήθελαν να είναι. Ταιριάζει σε φιλόδοξους χαρακτήρες, αποφασισμένους να πάρουν αυτό που θέλουν από τη ζωή! Επίσης, τα άτομα που επιλέγουν το κόκκινο, συνήθως έχουν ανάγκη από ζεστασιά και προστασία.

Λευκό: το χρώμα της αγνότητας, της αθωότητας, της καθαρότητας. Αν είστε άτομο μεγαλύτερης ηλικίας η προτίμησή σας για λευκό θα μπορούσε να υποδεικνύει την επιθυμία σας για την τελειότητα και ίσως για την ανάκτηση της χαμένης σας νεότητας και φρεσκάδας.

Ροζ: το χρώμα αυτό ενσαρκώνει τα ήπια χαρακτηριστικά του κόκκινου. Συμβολίζει την αγάπη και την στοργή χωρίς πάθος. Οι γυναίκες που προτιμούν το ροζ τείνουν να είναι μητέρες που επιθυμούν προστασία, ειδική μεταχείριση και μια ιδανική ζωή. Όσοι το επιλέγουν χρειάζονται την αγάπη και θέλουν να νιώθουν ασφαλείς, επίσης τείνουν να είναι γοητευτικοί και καλαίσθητοι.

Πορτοκαλί: το χρώμα της πολυτέλειας και της απόλαυσης. Τα άτομα που επιλέγουν το πορτοκαλί αγαπούν την διασκέδαση και είναι ζωντανοί! Γενικά είναι πολύ εγκάρδια αλλά μπορούν να είναι λίγο άστατα και αναποφάσιστα. Στο σύνολό τους όμως προσπαθούν για να είναι ευχάριστα. Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της δύναμης, της νεολαίας, της περιέργειας και της ανησυχίας.

Κίτρινο: υποδεικνύει την σοφία, την ευτυχία αλλά και την φαντασία. Επιλέγεται από τους πνευματικά περιπετειώδεις και συνήθως συνδέεται με έξυπνες προσωπικότητες οι οποίες έχουν καλό επιχειρηματικό μυαλό αλλά και μια ισχυρή διάθεση του χιούμορ. Είναι το χρώμα της πνευματικότητας και όλων των πραγμάτων που έχουν να κάνουν με το μυαλό.

Πράσινο: το χρώμα της αρμονίας και της ισορροπίας. Συμβολίζει την ελπίδα, την ανανέωση και την ειρήνη και συνήθως επιλέγεται από ευγενικά και ειλικρινή άτομα.

Μπλε: χρώμα χαλαρωτικό, συμπονετικό. Είναι το χρώμα της διαβούλευσης, της εσωστρέφειας και του συντηρητισμού. Τα άτομα που επιλέγουν το μπλε είναι συνήθως επίμονα, ευσυνείδητα, ευαίσθητα και αυτοελεγχόμενα. Θαυμάζονται για το σταθερό χαρακτήρα και τη σοφία τους. Είναι πιστοί αλλά συχνά ανήσυχοι.

Εσείς; Τί χρώμα είστε;

Tags

Μπορεί επίσης να σας αρέσει ...

0 Σκέψεις για “Τα χρώματα που επιλέγουμε και τί “λένε” για εμάς!”

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Κολιέ μπουκαλάκια
Σκουλαρίκι μύτης
Διπλό Κέρατο
Boho κοσμηματα
Χειροποίητα σφυρήλατα βεράκια

Follow Us

Newsletter

"Γράψου ΤΩΡΑ στο newsletter για να λαμβάνεις πρώτη τα νέα από το πιο στυλάτο γυναικείο blog"

*Μπορείτε να απεγγραφείτε ό,τι ώρα θέλετε.