Τεστ προσωπικότητας με εικόνες μυαλού !

τεστ προσωπικοτητας με εικονες

Τα ψυχολογικά τεστ προσωπικότητας δεν είναι απόλυτοι κριτές της προσωπικότητας μας  και σίγουρα  δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα είναι και το πραγματικό αλλά προσεγγιστικό και πάντα διαμορφώσιμο ! Όλα αυτά τα λέω όχι  για να προλάβω το «κακό» αλλά γιατί είναι η αλήθεια. Αν όμως δεν κάνουμε μόνο ένα τεστ προσωπικότητας αλλά πολλά και διαφορετικά τεστ σίγουρα θα έχουμε μια πιο σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα για την προσωπικότητα μας.

Υπάρχουν τεστ προσωπικότητας με εικόνες, χρώματα, ζώα και πιο συγκεκριμένα που μπορούν να εστιάσουν στον επαγγελματικό προσανατολισμό του ατόμου οπως το τεστ προσωπικότητας χολαντ. Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας φέρει όλα αυτά τα τεστ μπροστά σας και ακόμα περισσότερα.

Προσωπικά εγώ έδωσα έμφαση σε ένα Ιαπωνικό παιχνίδι εικόνων του μυαλού που είναι εντελώς ελεύθερος τρόπος έκφρασης της προσωπικότητας μας μέσω των οπτικών ερεθισμάτων που δημιουργούμε εμείς οι ιδιοι .

Παρακολουθήστε το βίντεο και προσπαθήστε να θυμάστε τι σκεφτήκατε μέχρι το τέλος (μπορείτε να παγώνετε και το βίντεο για να σκέφτεστε πιο καθαρά)
Αφήστε ένα comment στο τέλος για το τι σκεφτήκατε ώστε να μπορούν να συγκρίνουν οι χρήστες τις σκέψης τους με τις δικές σας !

Tags

Μπορεί επίσης να σας αρέσει ...

0 Σκέψεις για “Τεστ προσωπικότητας με εικόνες μυαλού !”

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Κολιέ μπουκαλάκια
Σκουλαρίκι μύτης
Διπλό Κέρατο
Boho κοσμηματα
Χειροποίητα σφυρήλατα βεράκια

Follow Us

Newsletter

"Γράψου ΤΩΡΑ στο newsletter για να λαμβάνεις πρώτη τα νέα από το πιο στυλάτο γυναικείο blog"

*Μπορείτε να απεγγραφείτε ό,τι ώρα θέλετε.