Ντυθείτε με Αυτοπεποίθηση, κάνει καλό!

ntoulapa-600x320

Ποίο είναι το μυστικό για να ντύνεστε με αυτοπεποίθηση;;

Γνωρίζουμε ότι η επιλογή των ρούχων μας επηρεάζει τις εντυπώσεις των άλλων ανθρώπων που έχουν για εμάς, έχουμε όμως ποτέ σκεφτεί αν οι επιλογές που εμείς κάνουμε επηρεάζουν και τις δικές μας απόψεις για τον εαυτό μας;

Είναι αλήθεια πως η επιλογή μας σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό από την διάθεσή μας και από τις σκέψεις μας. Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουμε να ντυθούμε επηρεάζεται κατά κάποιο τρόπο με το πώς αισθανόμαστε. Πρώτα νιώθουμε και μετά ντυνόμαστε.

ImageHandler

Απλά σκεφτείτε μια φορά, όπου ανοίξατε την ντουλάπα σας και δεν νιώθατε καλά. Μήπως επιλέξατε ό,τι πιο smart ντύσιμο είχατε και το φορέσατε? Μάλλον όχι… Πιθανότατα να φορέσατε ό,τι βρήκατε μπροστά σας και ντυθήκατε με τον τρόπο που αισθανόσασταν – δηλαδή…. όχι και τόσο καλά.

tous-andres-tous-noiazei-ti-papoutsia-foranai-oi-gynaikes-310x375

Ο τρόπος που ντυνόμαστε, αντικατοπτρίζει εμάς, την διάθεσή μας. Όταν ντυνόμαστε καλά και δείχνουμε καλά, αυτόματα αισθανόμαστε και καλύτερα. Κι όταν αισθανόμαστε καλύτερα, είμαστε καλά τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους άλλους.

Η αυτοεκτίμησή μας μπορεί να αυξηθεί σημαντικά όταν αυξάνεται η αυτοπεποίθησή μας. Γι’αυτό… να θυμάστε πάντα πως το να ντυνόμαστε με αυτοπεποίθηση είναι πολύ πιο σημαντικό και από το να φοράμε την τελευταία λέξη της μόδας.

Tags

Μπορεί επίσης να σας αρέσει ...

0 Σκέψεις για “Ντυθείτε με Αυτοπεποίθηση, κάνει καλό!”

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Κολιέ μπουκαλάκια
Σκουλαρίκι μύτης
Διπλό Κέρατο
Boho κοσμηματα
Χειροποίητα σφυρήλατα βεράκια

Follow Us

Newsletter

"Γράψου ΤΩΡΑ στο newsletter για να λαμβάνεις πρώτη τα νέα από το πιο στυλάτο γυναικείο blog"

*Μπορείτε να απεγγραφείτε ό,τι ώρα θέλετε.