Βραχιόλια γούρια 2020

γουρια 2020
γουρια 2020
γουρια 2020

Τα γούρια είναι αντικείμενα “φορτισμένα” με θετική ενέργεια , που μας βοηθούν να προσελκύσουμε την τύχη . Συνήθως τα γούρια είναι αντικειμενοποιημένες ευχές που μας έχουν δωρίσει . Συνηθέστερα αυτό το συναντάμε κάθε χρόνο λίγο πριν τον ερχομό του καινούργιου ημερολογιακού έτους όπου οι άνθρωποι , σχεδόν σε όλο το κόσμο , να ανταλλάσσουν δώρα και γούρια , με την ελπίδα ο καινούργιος χρόνος να είναι πιο τυχερός από τον προηγούμενο .

Οι δοξασίες για τα γούρια δεν είναι κάτι καινούργιο , από την αρχαιότητα ο άνθρωπος έψαχνε τρόπους να προφυλαχθεί και να προσελκύσει θετικές δυνάμεις. Γούρια φτιάχνονταν από κάθε λογής υλικό ορυκτά, βότανα ή μέρη ζώων είναι κάποια από τα επικρατέστερα υλικά μέχρι και σήμερα . Εκτός από τα γούρια με οργανικά υλικά υπάρχουν και αυτά που βασίζονται στα σύμβολα . Σύμβολα όπως το πέταλο , το τετράφυλλο τριφύλλι , χρονολογίες κ.α. θεωρούνται εξίσου τυχερά .

Φυλαχτά και τυχερά γούρια υπάρχουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης , ανάλογα με την χώρα, την θρησκεία και τα έθιμα, αυτά μπορεί να διαφέρουν σε σύμβολα αλλά έχουν πάντα τον ίδιο σκοπό .

Παραδείγματος χάρη στην Ελλάδα και την Τουρκία το σύμβολο του ματιού επιδιώκει να απομακρύνει το κακό μάτι , την αρνητική ενέργεια δηλαδή και ότι αυτή συνεπάγεται , ζήλια, μοχθηρία κτλ. . Στις χώρες τις ανατολής αντίστοιχο είναι το χέρι της Φατμα ή το Χαμσα hand .

Το γνωστό σε όλους ρόδι συμβολίζει την αφθονία για αυτό συνήθως συνοδεύετε από ένα σύμβολο σε σχήμα σπιτιού, επίσης ξορκίζει την αρνητικότητα .

Βραχιόλι Γούρι 2020 Ροδι

Το πέταλο του αλόγου θεωρείτε τυχερό γιατί μετά την ανακάλυψη του τα άλογα είχαν σταθερότερο πάτημα και αυτό βοηθούσε στο όργωμα , άρα οι σοδειές ήταν πιο πλούσιες . Έτσι φέρνει ευμάρεια και σταθερή εξέλιξη και σε αυτόν που το φοράει .

Γούρια Βραχιόλια 2020 πιστη

To τετράφυλλο τριφύλλι είναι αγαπημένο σύμβολο σε πολλές χώρες είναι σπάνιο και αυτός που θα το βρει θεωρείτε εξαιρετικά τυχερός για αυτό και αντιπροσωπεύει την αγάπη , το πλούτο, την δόξα και την υγεία . Τι άλλο να ζητήσει κανείς ?

Τα κλειδιά συμβολίζουν το ξεκλείδωμα της τύχης άλλα ξεκλείδωμα της καρδιάς του/της αγαπημένου σου . Οι αρχαίοι Έλληνες συμβόλιζαν με αυτό , το κλειδί της ζωής , όπου ξεκλείδωνε η «πόρτα» από την οποία περνούσαν οι ευχές τους προς τους θεούς.

Η δεκάρα η γενικά τα νομίσματα θεωρείτε ότι φέρνουν ευημερία στα οικονομικά , για αυτό και αποτελούν ένα πολύ καλό εταιρικό δώρο ή ένα γούρι σε κάποιον που επιχειρεί καινούργια οικονομικά ξεκινήματα .

Η σκάλα είναι το σύμβολο πνευματικής ανάτασης και εξέλιξης , κάτι παρόμοιο παριστάνει και το δέντρο της ζωής . Το δέντρο καλά στερεωμένο στη γη με τις ρίζες του και τα ανθισμένα κλαδιά του συμβολίζει την πνευματική ανάταση .

Τώρα λοιπόν που ξέρεις τι σημαίνουν αυτά τα γούρια είσαι έτοιμος να ευχηθείς για το νέο έτος μέσα από τα σύμβολα?

Tags

Μπορεί επίσης να σας αρέσει ...

0 Σκέψεις για “Βραχιόλια γούρια 2020”

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Κολιέ μπουκαλάκια
Σκουλαρίκι μύτης
Διπλό Κέρατο
Boho κοσμηματα
Χειροποίητα σφυρήλατα βεράκια

Follow Us

Newsletter

"Γράψου ΤΩΡΑ στο newsletter για να λαμβάνεις πρώτη τα νέα από το πιο στυλάτο γυναικείο blog"

*Μπορείτε να απεγγραφείτε ό,τι ώρα θέλετε.