Βραχιόλια γούρια 2020

γουρια 2020
γουρια 2020
γουρια 2020

Τα γούρια είναι αντικείμενα “φορτισμένα” με θετική ενέργεια , που μας βοηθούν να προσελκύσουμε την τύχη . Συνήθως τα γούρια είναι αντικειμενοποιημένες ευχές που μας έχουν δωρίσει . Συνηθέστερα αυτό το συναντάμε κάθε χρόνο λίγο πριν τον ερχομό του καινούργιου ημερολογιακού έτους όπου οι άνθρωποι , σχεδόν σε όλο το κόσμο , να ανταλλάσσουν δώρα και γούρια , με την ελπίδα ο καινούργιος χρόνος να είναι πιο τυχερός από τον προηγούμενο .

Οι δοξασίες για τα γούρια δεν είναι κάτι καινούργιο , από την αρχαιότητα ο άνθρωπος έψαχνε τρόπους να προφυλαχθεί και να προσελκύσει θετικές δυνάμεις. Γούρια φτιάχνονταν από κάθε λογής υλικό ορυκτά, βότανα ή μέρη ζώων είναι κάποια από τα επικρατέστερα υλικά μέχρι και σήμερα . Εκτός από τα γούρια με οργανικά υλικά υπάρχουν και αυτά που βασίζονται στα σύμβολα . Σύμβολα όπως το πέταλο , το τετράφυλλο τριφύλλι , χρονολογίες κ.α. θεωρούνται εξίσου τυχερά .

Φυλαχτά και τυχερά γούρια υπάρχουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης , ανάλογα με την χώρα, την θρησκεία και τα έθιμα, αυτά μπορεί να διαφέρουν σε σύμβολα αλλά έχουν πάντα τον ίδιο σκοπό .

Παραδείγματος χάρη στην Ελλάδα και την Τουρκία το σύμβολο του ματιού επιδιώκει να απομακρύνει το κακό μάτι , την αρνητική ενέργεια δηλαδή και ότι αυτή συνεπάγεται , ζήλια, μοχθηρία κτλ. . Στις χώρες τις ανατολής αντίστοιχο είναι το χέρι της Φατμα ή το Χαμσα hand .

Το γνωστό σε όλους ρόδι συμβολίζει την αφθονία για αυτό συνήθως συνοδεύετε από ένα σύμβολο σε σχήμα σπιτιού, επίσης ξορκίζει την αρνητικότητα .

Βραχιόλι Γούρι 2020 Ροδι

Το πέταλο του αλόγου θεωρείτε τυχερό γιατί μετά την ανακάλυψη του τα άλογα είχαν σταθερότερο πάτημα και αυτό βοηθούσε στο όργωμα , άρα οι σοδειές ήταν πιο πλούσιες . Έτσι φέρνει ευμάρεια και σταθερή εξέλιξη και σε αυτόν που το φοράει .

Γούρια Βραχιόλια 2020 πιστη

To τετράφυλλο τριφύλλι είναι αγαπημένο σύμβολο σε πολλές χώρες είναι σπάνιο και αυτός που θα το βρει θεωρείτε εξαιρετικά τυχερός για αυτό και αντιπροσωπεύει την αγάπη , το πλούτο, την δόξα και την υγεία . Τι άλλο να ζητήσει κανείς ?

Τα κλειδιά συμβολίζουν το ξεκλείδωμα της τύχης άλλα ξεκλείδωμα της καρδιάς του/της αγαπημένου σου . Οι αρχαίοι Έλληνες συμβόλιζαν με αυτό , το κλειδί της ζωής , όπου ξεκλείδωνε η «πόρτα» από την οποία περνούσαν οι ευχές τους προς τους θεούς.

Η δεκάρα η γενικά τα νομίσματα θεωρείτε ότι φέρνουν ευημερία στα οικονομικά , για αυτό και αποτελούν ένα πολύ καλό εταιρικό δώρο ή ένα γούρι σε κάποιον που επιχειρεί καινούργια οικονομικά ξεκινήματα .

Η σκάλα είναι το σύμβολο πνευματικής ανάτασης και εξέλιξης , κάτι παρόμοιο παριστάνει και το δέντρο της ζωής . Το δέντρο καλά στερεωμένο στη γη με τις ρίζες του και τα ανθισμένα κλαδιά του συμβολίζει την πνευματική ανάταση .

Τώρα λοιπόν που ξέρεις τι σημαίνουν αυτά τα γούρια είσαι έτοιμος να ευχηθείς για το νέο έτος μέσα από τα σύμβολα?

Tags

Μπορεί επίσης να σας αρέσει ...

0 Σκέψεις για “Βραχιόλια γούρια 2020”

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Γούρια 2020
Αλυσίδες γυλιών ηλίου
Διπλό Κέρατο
Boho κοσμηματα
Χειροποίητα σφυρήλατα βεράκια

Follow Us

Newsletter

"Γράψου ΤΩΡΑ στο newsletter για να λαμβάνεις πρώτη τα νέα από το πιο στυλάτο γυναικείο blog"

*Μπορείτε να απεγγραφείτε ό,τι ώρα θέλετε.