Ποιοι Είμαστε;

Το Vraxioli.com είναι μια startup εταιρία που σκοπός της είναι να παρέχει ποιοτικά χειροποίητα κοσμήματα σε χαμηλές τιμές. Μερικά από τα όπλα μας για να πετύχουμε αυτό το σκοπό είναι η πώληση μόνο μέσω διαδικτύου, η επαφή με τα εργοστάσια παραγωγής πρώτον υλών και η διεκπεραίωση όλων των εργασιών από την αρχή μέχρι το τέλος από μέλη της ομάδας. Εδώ θα ήθελα να σημειώσω πως η ομάδα του vraxioli.com είναι ανοιχτή σε προτάσεις νέων σχεδιαστών και ταλαντούχων ατόμων πάνω σε όλους τους τομείς.

Ως ομάδα θέλουμε να συνδυάζουμε τις ικανότητες μας για να δημιουργούμε μοναδικές και καινοτόμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για εσάς.

Τι κάνουμε;

Όλα τα κοσμήματα φτιάχνονται από ένα εύρη φάσμα υλικών προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες. Επίσης δίνουμε την δυνατότητα στο χρήστη να μας στείλει την δική του ιδέα και να την υλοποιήσουμε ή ακόμα και να τροποποιήσουμε και να προσαρμόσουμε τα ήδη υπάρχοντα κοσμήματα στο γούστο σας.

Το στιλ τον κοσμημάτων είναι μοντέρνο ανάλαφρο με επιμονή στη κομψότητα. Πηγές έμπνευσης για εμάς είναι οι καλές τέχνες σε συνδυασμό με την μόδα που αποδεικνύονται πάντα ορυχεία ιδεών.

Πεποίθηση μας είναι ότι ένα κόσμημα είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να διαλέγεται με προσοχή έτσι ώστε να μας γεμίζει πάντοτε με όμορφα συναισθήματα και να μας κάνει να νοιώθουμε μοναδικοί. Τέλος στόχος μας είναι οι δημιουργίες μας να γίνουν πηγή έμπνευσής και γοητείας για κάθε μια από εσάς.

Επισκευές

Αναλαμβάνουμε επίσης και επισκευές παλαιόν κοσμημάτων (κολλήσεις, επιχρύσωσης, επαργυρώσεις, καθαρισμούς). Στείλτε μας την φωτογραφεία του κοσμήματος σας στο info@vraxioli.com για να το κοστολογήσουμε.